Maak kans
op een dag

Deze assistenten prikken al zelf
met de hele praktijk!
Meld jouw praktijk aan

Schrijf je nu in en maak kans op een onvergetelijk dagje Efteling met je collega’s! We weten dat assistentes de ruggengraat zijn van elke huisartsenpraktijk. Jullie harde werk en toewijding verdienen beloning, en daarom willen we je namens Dokter&Diagnostiek de kans geven om samen met je collega’s te ontspannen, plezier te hebben en herinneringen te creëren.

Wil je weten wie wij zijn en wat wij nog meer doen voor assistentes? Lees de verhalen van assistentes die al zelf bloedprikken.

Deze assistenten prikken al zelf

Daarom zelf bloedprikken

 • Meer service bieden voor de patiënten

  Bij Dokter&Diagnostiek wordt zelf bloedprikken niet alleen een nieuwe uitdaging, maar ook een kans om nog meer service te bieden aan jullie patiënten. De assistenten in praktijken waar we zijn gestart, zijn enthousiast over de mogelijkheid om eerstelijnsdiagnostiek uit te voeren.

 • Leuker werk 

  Wij begrijpen dat jullie plezier en voldoening halen uit jullie werk. Zelf bloedprikken maakt jullie werk nog boeiender!

 • Een persoonlijke opleiding krijgen

  Bij Dokter&Diagnostiek krijgen jullie niet alleen de kans om zelf bloedprikken te leren, maar ook om jullie kennis uit te breiden. Jullie worden persoonlijk opgeleid, zodat jullie altijd up-to-date blijven.

 • Lage tarieven voor patiënten

  Wij begrijpen het belang van betaalbare zorg. Daarom hebben we lage tarieven afgesproken met zorgverzekeraars, waardoor jullie patiënten minder betalen.

 • Sneller inzicht in het ziektebeeld

  Zelf prikken betekent ook sneller inzicht in het ziektebeeld van jullie patiënten. In meer dan 98% van de onderzoeken staat de uitslag de volgende ochtend vóór 8.00 uur in jullie HIS, wat de behandeling vaak verbetert.

 • Maatwerk vanuit Dokter&Diagnostiek

  Geen enkele praktijk is hetzelfde. We bespreken graag jullie specifieke wensen en bieden maatwerkoplossingen om eerstelijnsdiagnostiek in jullie praktijk het beste vorm te geven. Belangrijk om te weten is dat aan de opleiding van jullie als assistenten en het starten met zelf bloedprikken in jullie eigen praktijk via Dokter&Diagnostiek geen kosten verbonden zijn.

Deze assistenten prikken al zelf

Maak kans op een dag Efteling met de hele praktijk!

Vul onderstaande twee vragen in en maak kans op een dag Efteling met de hele praktijk t.v.w. 1000,-!

Vul hieronder de adresgegevens in van jullie praktijk en de contactpersoon.

  Meer service, meer flexibiliteit, meer voldoening

  Met Dokter&Diagnostiek bieden jullie niet alleen meer service aan jullie patiënten, jullie gaan ook meer flexibiliteit ervaren en krijgen de kans te groeien in jullie rol als huisartsassistente. Ontdek wat dit betekent voor jullie praktijk.

  Meer service, meer flexibiliteit, meer voldoening