“De samenwerking is een welkome aanvulling op onze diensten. “

“De samenwerking is een welkome aanvulling op onze diensten. “

Mieke van Veenendaal is een ervaren doktersassistente bij de Huisartsenpraktijk Lienden. Ongeveer een jaar geleden is de HAP Lienden begonnen met bloedafname met Dokter&Diagnostiek. 

Een jaar van succesvolle samenwerking

Mieke: “De samenwerking is een welkome aanvulling op onze diensten. Wat opvalt aan onze samenwerking met Dokter&Diagnostiek is de moeiteloze manier waarop alles verloopt. Als team van vier collega’s verantwoordelijk voor de bloedafname, kunnen we met vertrouwen zeggen dat de samenwerking positief is. We zijn zeer tevreden over de ondersteuning die we ontvangen van Dokter&Diagnostiek, vooral van onze contactpersoon Cindy. Haar snelle reactietijd en vermogen om met ons mee te denken maakt haar tot een belangrijke schakel in onze dagelijkse werkzaamheden. Als we vragen hebben krijgen we binnen een half uur al een antwoord.”

Nuttige informatie via nieuwsbrieven

Mieke: “Een ander aspect dat we erg waarderen is de nieuwsbrief van Dokter&Diagnostiek. Deze nieuwsbrieven voorzien ons van waardevolle informatie die relevant is voor onze praktijk en ze zorgen voor betrokkenheid bij Dokter&Diagnostiek.” 

Voordelen van bloedafname in eigen praktijk

Mieke: “Eén van de grootste voordelen van het werken met Dokter&Diagnostiek is dat we nu dagelijks bloed kunnen afnemen in onze eigen praktijk, met uitzondering van donderdag, en tweemaal per week bij patiënten thuis. Dit geeft ons de flexibiliteit om de bloedafname volledig af te stemmen op de behoeften van onze patiënten. We kunnen de afspraken persoonlijk met hen regelen, wat de patiëntenzorg verbetert.”

Een betrouwbare partner

Mieke: “Aan andere huisartsenpraktijken zou ik Dokter&Diagnostiek zeker aanbevelen. De duidelijkheid, het goede contact en de persoonlijke betrokkenheid maken deze samenwerking prettig. Wij zijn echt tevreden met de ondersteuning die we ontvangen. Als er problemen zijn, worden we altijd snel en goed geholpen.