“We zijn al zeker 5 jaar klant bij Dokter&Diagnostiek”

“We zijn al zeker 5 jaar klant bij Dokter&Diagnostiek”

Bloedprikken: Een waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening

Anita Bijman: “We zijn al zeker 5 jaar klant bij Dokter&Diagnostiek. Het bloedprikken was een service die nog ontbrak in onze dienstverlening. Door samen te werken met Dokter&Diagnostiek kunnen we deze dienst aanbieden aan onze patiënten, wat erg gewaardeerd wordt. Voorheen moesten we patiënten naar het ziekenhuis sturen, dat op 5 kilometer afstand ligt. Dit was vooral voor patiënten die slecht ter been zijn erg onhandig en tijdrovend.”

De kracht van persoonlijk contact en ondersteuning

“De samenwerking bevalt ons goed. We hebben een vast aanspreekpunt, Marwa. Zij heeft ons uitstekend ingewerkt en neemt nog steeds de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Dit persoonlijke contact is voor ons erg prettig, omdat we altijd een vertrouwd gezicht hebben en een directe vraagbaak. 

Snelle uitslagen voor onze patiënten

“Onze patiënten profiteren van de samenwerking. Ze ervaren het als een grote service dat het bij ons in de praktijk kan en het is fijn dat ze de uitslag van het bloedonderzoek snel ontvangen. 

Een aanrader!

“Ik zou andere huisartsenpraktijken zeker aanraden om samen te werken met Dokter&Diagnostiek. Het is belangrijk dat praktijken goed voorbereid zijn op het bloedprikken. Dit betekent dat de huisartsen klaar moeten zijn om deze dienst aan te bieden, er moet voldoende personeel beschikbaar zijn in de ochtenduren en er moet een ruimte beschikbaar zijn voor het bloedprikken.”

Bent u er al aan toe om zelf diagnostiek aan te bieden in uw praktijk? Wilt u meer weten over samenwerken met Dokter&Diagnostiek? Neem dan eens een kijkje op: https://diagnostiek.dokteren.nl