De ondersteuning en begeleiding is heel professioneel

De ondersteuning en begeleiding is heel professioneel

Gooise Huisartsen in Huizen sloot zich eind 2018 aan bij Dokter&Diagnostiek. Praktijkmanager Susanne Bak is tevreden over deze keuze: “Het is praktisch, zowel met het oog op de zorg voor patiënten als de uitdaging van onze medewerkers.” 

“We maakten al deels gebruik van eerstelijnsdiagnostiek, maar sinds we samenwerken met Dokter&Diagnostiek is het allemaal makkelijker geworden. Op deze manier bieden we meer service voor onze patiënten. Ook onze medewerkers zijn heel enthousiast: ze vinden het een mooie aanvulling op hun dagelijkse bezigheden. Dubbel winst dus.”

Begeleiding en training
“De ondersteuning en begeleiding door Dokter&Diagnostiek is heel professioneel. Er wordt echt de tijd genomen voor een goede priktraining. Ook de richtlijnen en instructies rondom het verwerken en verzenden zijn duidelijk, daar is goed over nagedacht. Daarbij is er laagdrempelig contact met de contactpersonen van Dokter&Diagnostiek: onze vragen worden direct beantwoord. We zijn nu ongeveer tien minuten per patiënt kwijt, van de ontvangst, het prikken, coderen en afhandelen van de administratie tot het inpakken voor verzending.”

Persoonlijk contact
”In eerste instantie prikten we alleen ’s ochtends bloed, inmiddels doen we het de hele dag door: een enorme groei. Onze patiënten zijn hier ontzettend blij mee, want zij hoeven nu niet naar het ziekenhuis of een prikpost te rijden en profiteren van een kortere wachttijd. Ze worden geprikt door bekende gezichten en krijgen de volgende dag al de uitslag. Op deze manier is er ook nog een stukje persoonlijk contact, wat als heel prettig wordt ervaren door de patiënten en assistentes. Ik kan het iedere praktijk aanraden!”